Çamlıtepe Ortaokulu

Vizyon: Doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, değişime açık, Laik, demokratik bilince sahip, yabancı dil bilen, Çevre bilinci gelişmiş, Fen- sosyal, dil, sanat ve spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, Her alanda başarıyı yakalayan, Bulundukları her ortamda farklılık yaratan, Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Köklü bir tarihi geçmişi ve gelenekleri olan, Çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, Sorgulayan ve sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen, Geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, Kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, hak aramasını bilen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren gençleri ortaöğretime hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 08:10 Bitiş:14:45
Isınma: Kalorifer-Doğal Gaz
Servis Bilgisi: Servis anlaşması yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Dilimizin Zenginlikleri, Tubitak 4006, Teknofest.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twining

WEB - https://camlitepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GAZİLER MAH. 154073 SK. NO 48 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - Gaziler Mah. Beykent 5. Etap TOKİ´lerdedir. .

Adres - GAZİLER MAH. 154073 SK. NO 48 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım Şehir içi otobüs, dolmuş veya taksi. Şehir içi "Beykent" yazan tüm otobüs ve dolmuşlar okulumuza gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze uzaklığı 12 km.